Balance update Januari 2020

Na elke grote update (in dit geval de december 2019 update stadhuis level 13 ) zorgt Supercell voor een ‘balans’ update. Dit moet er voor zorgen dat er geen ‘te sterke’ aanvalstroepen / of te sterke verdedigingswapens zijn. Maar het kan ook zijn omdat er een bepaalde troep te weinig gebruikt wordt dat ze deze sterker maken door meer levenspunten toe te voegen.

Deze balans update staan er maar 3 aanpassingen op de planning.

  • Level 18 kanon
  • De mini-Yeti
  • Community tab

Level 18 kanon

Wanneer je over een max kanon (level 18 ) beschikt deze nu over 1860 levenspunten. Dit zal verhoogt worden naar 1870. Dit voorkomt dat het zoekend schild van de koninklijke kampioene deze kan uitschakelen.

Mini-Yeti

De Mini yeti’s zullen niet langer ‘vallen’ activeren. Dit wil zeggen dat een skeletval, veerval, bom & reuzenbom niet meer kunnen ‘afgaan’. De mini yeti’s nemen geen plaats in in je legerkamp, de kostprijs voor deze vallen te activeren is dus nihil. Dezelfde update is (lang geleden) ook uitgevoerd op de skeletten die de heksen oproepen.

Community tab

De community tab zal zorgen voor het ‘laatste nieuws. In deze inbox zal je de nieuwste YouTube video’s van je favoriete youtubers terugvinden. Als ze een nieuwe video posten zal je deze onmiddellijk terugvinden in je clash of clans dorp.

Uitrol Balance update

Er is nog geen datum opgegeven wanneer deze update live gaat. Wanneer de datum bekend is zullen we jullie ook op de hoogte brengen!

Officieel berichtgeving Supercell

Balance update januari 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *